S-FOOD samlinger 2022
De neste nettverkssamlingene:
10.02 Network Meeting #1 - Regenerative Agriculture
10.05 Network Meeting #2 - Power of the Plate
27.09 Network Meeting #3 - TBA
09.12 Network Meeting #4 - TBD
2021
10. februar - “Prosjektbingo”
06. mai - S-FOOD 2# - Gründer, marked og investorer
07. september - S-FOOD 3# - Growing markets, Risks and Opportunities
16. november - S-FOOD 4# - Frozen food, regenerative agriculture and opportunities
10.02 Network Meeting #1 - Regenerative Agriculture
10.05 Network Meeting #2 - Power of the Plate
27.09 Network Meeting #3 - TBA
09.12 Network Meeting #4 - TBD
2021
10. februar - “Prosjektbingo”
06. mai - S-FOOD 2# - Gründer, marked og investorer
07. september - S-FOOD 3# - Growing markets, Risks and Opportunities
16. november - S-FOOD 4# - Frozen food, regenerative agriculture and opportunities
S-FOOD 2#- Gründer, marked og investorer
På neste nettverkssamling har vi invitert gründer- og investorstemmen på scenen, der vi løfter frem gode eksempler og samarbeid.
[Sign up:] Meld din interesse her |
Tid: Tors. 6 mai, kl. 09-11.30
Språk: norsk, delvis engelsk Format: presentasjoner med Q&A For: matgründere, matinteresserte, ledere, eksperter, investorer Sted: online over Zoom Vi får innslag fra: - Gründer av Flying Feed, David Tehrani, om "How Flying Feed is a game changer" - Fremtidens serveringssted av SiO - Corporate-start-up collaborations by Klimato and Sodexo - Markedsinnovasjon av Kolonial.no (EN) - #futurefood powered by capital and food expertise av Nordic FoodTech VC (EN) - Impact investing in the agrifood space by Astanor (EN) - Innovasjonslab av Mære Her får du et glimt av det som kommer på neste samling: |