S-FOOD
  • Hjem
  • Medlemmer
    • Bli medlem
  • Om Konseptet
  • Eventer
  • Nyheter
  • Kontakt Oss

Bli medlem

Fordeler med et S-FOOD medlemskap:
• En unik inngang til den norske matbransjen
• Et styrket nettverk med nye koblinger og muligheter for fellesprosjekter
• Fokus på en lønnsom og innovativ utvikling med gode muligheter til å bli synliggjort nasjonalt, og også internasjonalt

Med et S-FOOD medlemskap får du:
• Koblinger og adgang til relevante arrangementer
• Mulighet for individuell medlemsoppfølging (2 checkins i året)

• 4 S-FOOD nettverkssamlinger
    ○ Påfyll av beste praksis, innsikt og inspirasjon
    ○ I 2021 er målet å starte minimum 3 fellesprosjekter
    ○ Mulighet for å koble folk/organisasjoner og starte samarbeidsprosjekter
• Et S-HUB Regular medlemskap
    ○ Adgang til alle S-HUB samlinger gratis (utenom enkelte større konferanser og seminarer samt S-CFO-nettverket), for så mange i bedriften som man ønsker
    ○ Adgang til rundebordsmøter med bærekraftsdirektører
    ○ Adgang til ekspertnettverk bærekraftsrapportering og ekspertnettverk for ledere i 
innkjøp/verdikjede
Les gjerne mer om S-HUB Regular medlemskap her.

Hos S-FOOD skal vi med fokus på innovasjon, B2B-koblinger, fellesprosjekter og samhandling bidra til økt bærekraftig verdiskaping for medlemsbedriftene.
REGISTRER DEG HER FOR Å BLI MED I NETTVERKET

Kontingentsatser 2021

Årlig omsetning bedrift
​(NOK) 
Årlig medlemssats*
(NOK)
Mer enn 250 millioner
50 000,-
101-250 millioner
40 000,-
51-100 millioner
30 000,-
11-50 millioner
20 000,-
2-10 millioner
10 000,-
Mindre enn 2 millioner
2 000,-
*Årsgebyrer eks mva. Egen prising for organisasjoner, offentlige virksomheter og akademia/forskning.
Om det kun er ønskelig å være med i S-FOOD vil det for større bedrifter koste 30 000,- årlig.

​
​

Kontakt

Anita Bui
anita@sustainabilityhub.no

Presse: axel.heiberg-andersen@no.nestle.com │Leif-Arne.Kristiansen@norgesvel.no 
For andre henvendelser: Ole.K.Gresaker@norgesvel.no│pernille@asiaakerbrygge.no│andreas@sustainabilityhub.no

 

  • Hjem
  • Medlemmer
    • Bli medlem
  • Om Konseptet
  • Eventer
  • Nyheter
  • Kontakt Oss